„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

A SO-IL egy hullámos fémbőrbe burkolt brooklyni épületet tervez

A helyi építészeti stúdió, a SO-IL bemutatta a Brooklyn belvárosában épülő lakóépülethez készült, perforált fémburkolatba burkolt látványterveket.

A renderelések egy karcsú, egymáshoz kapcsolódó kötetekből álló épületet ábrázolnak, nagy ablakokkal és több kültéri terasszal párosítva, közvetlenül a Dumbo negyed mellett. A 9 Chapel néven 27 egy-négy hálószobás rezidencia található majd 14 emeleten, és “jól látható” lesz a Brooklyn hídról.

A külsejét egy hullámos, perforált fémburkolat fogja be. A Tankhouse fejlesztő, aki együttműködött a tervezésben, azt mondta, hogy “a tervezési keretet meg akarja tolni, hogy új építészeti nevezetességet hozzon létre a környéken”.

A hornyolt homlokzat elnyeli a fényt, miközben magánéletet biztosít a különböző kültéri terekben. Minden egységhez fedett és fedetlen terasz tartozik, amelyet egész éves használatra terveztek. Az olyan részletek, mint egy félkör alakú kivágás a terasz mennyezetében, további fényt biztosítanak, míg a beton külső falak a fém külsőhöz hasonló hullámmintát tükröznek. Az épület legkülső részein elhelyezett loggiák kültéri teret is biztosítanak.

Minden lakóépület egy sarokegység lesz, legalább két szabad homlokzattal, amit a SO-IL úgy ért el, hogy az épület térfogatait különböző szögben helyezték el, és az egyes emeleteket legfeljebb két ablak szélesnek tartották.

A belső látványterveken egy hálószoba és egy nyitott kialakítású nappali látható, amely a nagy üvegajtókon keresztül közvetlenül a környező teraszokra nyílik. Minden egységhez egy túlméretezett, egyedi hentesblokkos konyhasziget tartozik. A belső terekben beton mennyezet és világos fapadló fut majd.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Padlótól a mennyezetig érő ablakok és kerti dobozok lesznek benne őshonos növényfajokkal. Az épület további szolgáltatásai közé tartozik a közös társalgó, a “korszerű” fitneszstúdió és a kerékpártároló.

A 9 Chapel Brooklyn belvárosának “egy zugában” épül majd, kilátással a szomszédos Szent Jakab-bazilikára és a World Trade Centerre.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb