„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A rusztikus és az eklektikus stílus keveredik a felújított vidéki ház felújítási projektjében

Az olasz Bongiana Architetture egy régi házat újított fel Padova környékén, az olasz vidéken. A rusztikus-eklektikus stílus kombinációját árasztó ház most teret ad az emberi kapcsolatoknak, a hétvégi együttléteknek, a partiknak, a grillezésnek, a családi ünnepeknek és a közös emlékek kreálásának.

A projekt két egységet hozott létre, a külső oldal körül egy “Aia” nevű hagyományos térrel, amely egyszerre ismert a mezőgazdasági munkák kollektív tereként és családi ‘játszótérként’. A két egység erősen brutalista megközelítésben, megosztja ezt a teret, ugyanakkor megtartja a szükséges magánéletet. A Bongiana Architetture teljesen kiürítette a házat, megtartva a csupasz szerkezetet. A ház szívében egy dupla belmagasságú tér magaslik, mint előszoba és gyülekező tér. A cég által egyedileg tervezett és készített takarékos dekoratív tárgyak, mint a vas lámpák és a beton konyhabútor életben tartják az eredeti épület józanságát és egyszerűségét, és új szabadsággal ruházzák fel a környezetet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb