„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A Roar Studio terrazzo padlóval és törött kerámia burkolattal díszítette a dubaji kávézót

A Roar Studio tervezőiroda ipari anyagokat, mint a beton és rozsdamentes acél, dekoratív terrazzo és törött kerámialapokkal ötvözte a dubaji Dar Al Wasl Mall bevásárlóközpontban található Drop Coffee kávézóban.

A dubaji székhelyű stúdiót arra kérték, hogy olyan belső teret alkosson, amely elrendezésében megfelel a vendégek áramlásának, akik két különböző bejáraton lépnek be a kávézóba – az egyik az utcához kapcsolódik, a másik a bevásárlóközponthoz. A bár mellett a zárt konyharész fala üvegtéglából készült, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy munka közben láthassák a Drop Coffee személyzetének sziluettjét.

A kialakított egyszerű, letisztult stílus a felhasznált anyagokra és azok szépségére helyezi a hangsúlyt. A kávézó bárterületét halvány fa és LED lámpák keretezik be, egy szemet gyönyörködtető középpontot alkotva. A bárpultot rozsdamentes acél borítja, amelyet gyakorlati és esztétikai okokból is választottak.

“Fő célkitűzésük egy minimalista helyiség létrehozása volt, ahol a kávézó központi eleme a bárterület, mely egyfajta színházi pillanatot teremt – műsoron a kávékészítéssel.” mondta a Roar Studio alapítója, Pallavi Dean


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kávézó mennyezete beton, a falak pedig egy betonhatású festéssel vannak ellátva, amelyet terrazzo hatású csempézett kőpadló egészít ki szürke és fehér árnyalatokban. Ennek színei és formái a fő falon törött kerámialapok mozaikja formájában folytatódnak, a padlóhoz hasonló elvont mintával. A mennyezet akusztikus hangszigetelő habbal van ellátva, ameñy segít elnyomni a bevásárló központból érkező- és a kávégépek által keltett zajt.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb