„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Resource Furniture innovatív fali ágyakat dob piacra

Az amerikai Resource Furniture márka bemutatta a motorizált Tonale kanapé faliágyat és az LGM 2.0 forgó faliágyat, mint legújabb, helymaximalizáló bútorterveit.

A faliágyak a Resource Furniture átalakuló és multifunkcionális darabokból álló kollekciójának részét képezik, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legjobban kihasználja a teret.

Mindegyik ágyat úgy tervezték, hogy a felhasználók gyorsan és egyszerűen átalakíthassák otthonuk egy-egy helyiségét hálószobává. Az első ágy a márka legkelendőbb LGM forgó faliágyának frissítése, amelyet eredetileg az 1970-es években fejlesztettek ki.

“Folyamatosan lenyűgöz minket az LGM azon képessége, hogy kiállja az idő próbáját” – mondta Steve Spett, a Resource Furniture társalapítója. “Az LGM először az 1970-es években jelent meg, és kínálta ezt a korábban soha nem látott forgó technológiát, amely valóban lehetővé tette a vásárlók számára, hogy pillanatok alatt “átváltozzanak” ágyból irodába” – folytatta. “Évről évre az LGM a legkelendőbb faliágyunk, és az LGM 2.0 esetében is folyamatos érdeklődésre és izgalomra számítunk.”

Az LGM 2.0 névre keresztelt ágy csillapított gázrugókat használ a könnyebb és csendesebb kibontás érdekében. A készülék számos konfigurációban felállítható nappali használatra, majd éjszaka elforgatható, hogy felfedje a lehajtható ágyat.

A továbbfejlesztett egység integrált éjjeliszekrényeket, süllyesztett LED-világítást és USB-portokat tartalmaz. Beépíthet egy beépített TV-t és egy lehajtható íróasztalt, amely teljesen leválasztható, hogy egy szabadon álló asztalt hozzon létre. Az LGM 2.0 mellett a márka bemutatta a Tonale-t is, amelyet úgy jellemez, mint “a klasszikus fali kanapéágy újragondolását”.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A faliágy motorizált változata 15 másodperc alatt, egy gombnyomással, hangtalanul kanapéból ággyá alakítható. Automatikus érzékelőkkel van felszerelve, amelyek biztosítják, hogy ne nyíljon ki, ha akadályok vannak alatta. A bármely otthonba illeszkedő kanapé két- vagy háromüléses változatban, valamint olasz szövetek és bőrök széles választékában kapható.

Az ágyak a Resource Furniture legújabb termékei, amely 2000-ben indult azzal a céllal, hogy a leginnovatívabb bútorokat importálja Európából. Mindkét ágyat Olaszországban tervezte és gyártotta a Clei. A környezetvédelem és az innováció szem előtt tartásával tervezett mindkét ágy CARB2- és TSCA VI. cím tanúsítvánnyal rendelkezik, és 90 százalékban újrahasznosított fából és műanyagból készült.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb