„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A minimalista és az ipari stílus kombinációja jellemzi a londoni Ditton Hill House-t

A Surman Weston londoni építészeti cég 2020-as Ditton Hill House projektje egy új építésű, kétszintes családi ház, a London délnyugati részén található Surbiton szomszédságban.

A nyeregtetős otthon annak tiszta fehér homlokzatával első pillantásra ellentmondásosnak tűnhet szomszédaival a kertvárosi negyedben. Formáját és anyagpalettáját a helyi nép történelem és a modern építészeti világ különbözete ihlette. A ház hagyományos A-keretes formája a régi építészet egyszerűségére utal, acélváza azonban a modernitás korát jelképezi.

A Ditton Hill House a bohém Star Mela divatmárka alapítójának lett tervezve, aki röviden egy ipari esztétikájú kortárs házra vágyott, ami sokkal több, mint egy egyszerű minimalista, nyitott terű doboz. A ház útvonalait úgy tervezték, hogy számos térbeli élményt kínáljon.

A házba közvetlenül egy nagy belmagasságú előszobába lépünk be. Ez a terjedelmes csarnok egyfajta közvetítő térként működik, mint egy belső udvar, így az anyagok szándékosan nyersek, vakolatlan falazatokkal és durva betonpadlókkal. A fénnyel telt, magas előszobából a lépcső alatt egy sötétebb folyosó vezet a nappaliba.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A folyosóról a nappaliba haladva drámaian váltakoznak az esztétikai jellemzők a terek között. A belmagasság és a fény különbsége, és a zárt térből az üveghomlokzatú panorámás helyiségbe érkezés a tervezők szerint az otthon egyik legkiemelkedőbb esztétikai vonzereje. Befelé haladva az anyagpaletta szintén egyre melegebbé válik, a fapadlók és a lágyabb gipszfalak kontrasztot alkotnak az egész házban végigfutó acél tetőszerkezettel.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb