„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A Meteor Lighting három új kollekciót adott ki

A Lance egy cső alakú fali lámpák sorozata, amelynek célja az épület felületének részleteinek és textúrájának kiemelése, amelyet a Meteor Lighting mutatott be a VDF termék vásáron. A Lance kollekció a kaliforniai társaság sokoldalú Dot kollekciójával, valamint minimalista Duo függő lámpa sorozatával együtt került bemutatásra.

Mind a három világítási kollekció megtekinthető a platformon, amely a Virtual Design Fesztivál részét képezi, amely feladata, hogy megkönnyítse a márkák számára a termékeik bemutatását.

A Lance lámpák hengeres testtel rendelkeznek, többféle hosszúságban kaphatók, amelyeket a Meteor Lighting úgy tervezett, hogy azok mindkét végükön világítanak. Épületek külsejére való telepítésre lettek tervezve, hogy hangsúlyozzák az építészeti részleteket, és megvilágítsák közvetlen környezetüket.

A másik két kollekció, a Dot sorozat és Duo elnevezéssel, belső használatra készült. A Dot sorozat a legváltozatosabb. Különböző módon felszerelhető és háromféle méret és három színválasztékban kapható.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ezzel szemben a Duo sorozat a cég legminimalistább kollekciója, amelyet arra terveztek, hogy beleolvadjon egy helyiségbe.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb