„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A LEGO új színes “Mindenki fantasztikus!” készletével ünnepli és támogatja a PRIDE hónapját

A LEGO nemrégiben mutatta be első LMBTQIA+ szettjét, éppen időben, hogy megünnepelje a PRIDE hónapját júniusban! A „Mindenki fantasztikus!” címet viselő építőkocka-készlet a közösség ikonikus szivárványos zászlójának színeiből merített ihletet, 11 népszerű minifigurát tartalmaz, és mindegyiknek megvan a maga színe. Bár mindegyik figura más, egyikük sem viseli azokat a vidám, barátságos arcokat, amelyekről ismertek.

Ez a szett az ikonikus játékmárka történetében hivatalosan az első az LGBTQIA + témában. A LEGO formatervezésért felelős alelnök, Matthew Ashton a projekt inspirációjáról beszélt, kifejtve, hogy „egy olyan modellt szeretett volna létrehozni, amely az inkluzivitást szimbolizálja és mindenkit megünnepel, függetlenül attól, hogy hogyan azonosítják vagy kit szeretnek… valóban hisszük, hogy “mindenki fantasztikus!”

A színes LEGO szettet a Pride zászlója ihlette, amelyet először Gilbert Baker hozott létre 40 évvel ezelőtt a mozgalom szimbolizálására. A szivárványzászló azóta fontos szimbólum lett, amely büszkeséget és támogatást mutat az LMBTQIA + közösség felé. A zászló minden színének megvan a maga jelentése, és a közösségen belüli sokszínűséget szimbolizálja.

A szettbe Baker eredeti zászlójának színei tartoznak, a babakék, a rózsaszín és a fehér, és a fekete és barna csíkok is, amelyeket 2017-ben adtak a zászlóhoz Philadelphiában a “Több szín több büszkeség” kampány részeként. Minden minifigura saját színnel rendelkezik, és bár a kialakítás az egyenlőséget szimbolizálja, minden figura egy saját kis csavarral is rendelkezik egy egyedi frizura formájában, amely megmutatja, hogy mindenki más és mindenki gyönyörű.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A szettel a LEGO csatlakozik más játékóriásokhoz, például a Mattelhez, hogy inkluzívabb kiegészítéseket adjon termékcsaládjához. Ebben az évben a klasszikus UNO kártyacsomagot is bevezették új, szivárvány színű kártyákkal.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb