„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A fém feltámadása: az ipari esztétika és más textúrák keveredése

A gyakran ipari esztétikával társított fém egyre inkább elterjedt a lakó- és kereskedelmi építészetben. Tükröző tulajdonsága kiszélesítette a textúra- és színkombinációk körét, ami friss esztétikát eredményezett a belsőépítészetben. 

Ennek következtében az építészek és a tervezők egyre gyakrabban építenek be fémfelületeket a padlók, padok és egyéb bútorelemekbe, ezáltal meghatározva a térbeli elrendezéseket és átitatva azokat egy kortárs hangulattal. E trend inspirálására különböző módszereket tárunk fel az alumínium vagy hasonló anyagok belső terekbe való beépítésére.

Munkapadok

Az egyik legegyszerűbb megoldás az ipari konyhákból merít inspirációt. Ezek a munkapadok praktikusságot, könnyű karbantartást és tisztítást kínálnak, kiemelik a környezet színeit és anyagait.

Tárgytámaszok

Mi lenne, ha a hagyományos fapolcok vagy szabványos fülkék helyett innovatív formatervezésű könyvek és egyéb tárgyak tárolására szolgáló tárgyakat fogadnánk el? A fémlemezek rugalmasságot biztosítanak a különböző hajtogatásokhoz, és olyan jellegzetes textúrát vezetnek be, amely kontrasztot alkot és kiemeli a rajtuk tartott tárgyakat.

Teljes tervek

Egy falfelület hangsúlyozására vagy kompakt helyiségekben válaszfal létrehozására a tér fémmel való burkolása játékos alternatívát jelent. Fényes felületet biztosít, és interakcióra hív az általa keltett fényekkel és tükröződésekkel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajtók

Az elterjedt megoldás gyakran az ajtókkal kapcsolatos. A lakatosok kézügyessége innovatív módszereket vezethet be a terek elválasztására, nyitására és zárására. A fémes árnyalat megőrzése ezt az elemet az otthonon belüli fókuszponttá emelheti.

Más anyagok

A fémes jellemzők belső terekbe való beépítésének alternatív módszere a fémlemezeken túli anyagok felhasználása. A fémes szövetfüggönyök jól példázzák ezt a megközelítést, csillogó anyagot kínálva a helyiségben jelen lévő változatos textúrák közepette.

Galéria.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb