„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Deus Ex Machina új üzlete erősen ipari stílust kombinál trópusi részletekkel

A Deus Ex Machina, egy híres ausztrál márka, amely a motorkerékpárok, a szörfözés és a posztmodern világ divatja felé orientálódik, és történetesen São Paulóra esett a választásuk, első brazíliai üzletük megnyitására. A nemrégiben a hagyományos Avenida Rebouças utcában megnyitott, a Meireles+Pavan építésziroda által aláírt projekt Oswaldo Bratke építész régi lakóházának revitalizációjáért volt felelős. Az eredetileg évekig inaktív telek hatalmas potenciált mutatott az építészet, a tájépítészet és az anyagok tekintetében.

Aki ismeri a márka stílusát, az tudja, hogy a divat és a design keveredik a modern és a régi között, ráadásul egy bizonyos életstílus mellett, amely nagyszerűen kapcsolódik a természethez és az adrenalinhoz (extrém sportok). Ezeket a jellemzőket figyelembe véve a projekt a régi lakóház tereinek újrateremtésével kezdődött, hogy helyet adjon az üzletnek, amely egy bárral és egy étteremmel is rendelkezik. Elmondható, hogy a “hangulat” a márka arculatára épül, ahogyan más irodák is világszerte, de saját identitással. Mivel ez a cég első brazíliai székhelye, az volt a szándék, hogy az építészetnek trópusi jellege legyen. Ezt az organikus ívű elemekkel, fapadlókkal és -bútorokkal, valamint sok zöld növényzettel érték el, amely mind a bőséges külső növényzetben, mind a belső falak festésében jelen van.

A semleges, természetes és rusztikus környezet kiemeli a dekorációt, ami viszont nagyon színes. Az építészek olyan intelligens megoldásokat alkalmaztak, amelyek az anyagokat modern érintéssel újrahasznosítják, és az Atlanti-erdő állat- és növényvilágának frissességével és sokszínűségével térérzetet keltenek. Általánosságban elmondható, hogy a projekt a látogatói élményre összpontosít, a környezet az otthonosság érzését, a természet levegőjét, a merész és ipari érintést, valamint a minden részletben jelenlévő apró meglepetéseket biztosítja.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb