„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A BIG egy kerek felhőkarcolót tervez az OPPO számára Hangcsouban

A BIG dán építészstúdió O-Tower néven egy kutatási és fejlesztési épületet tervezett a kínai OPPO okostelefon-gyártó számára Hangcsouban. Az építészeti cég egy végtelen huroknak írja le a felhőkarcolót, mely koncepciója, hogy “a földet és az eget az együttműködés folyamatos hurkában kösse össze”.

A stúdió szerint az épület formája igazodik Kína legnagyobb okostelefongyártója, az OPPO tervezési céljaihoz. “A magasfokú technológia egyenlő az élet zökkenőmentes kiterjesztésével” – mondta Brian Yang, a BIG partnere. “Az új OPPO K + F központ pontosan ezt a gondolatot testesíti meg. Mint egy OPPO termék építészeti megnyilvánulása: könnyedén elegáns, miközben emeli az emberek életének minőségét a városban.” – folytatta.

Az O-Tower névre keresztelt kör alakú felhőkarcolót egy nyitott udvart vesz körül. Hangzhou Future Sci-Tech városán belül épül fel, és egy ikonikus mérföldkőnek számít az üzleti negyed felé. A tornyot egy természetes tó és egy 10 000 négyzetméteres park mellett építik.

Az épület formájának köszönhetően az különféle méretű, természetes fénnyel teli helyiségeket kínál, így az OPPO jövőbeni munkakörnyezete három szempontból is fenntartható: gazdaságilag, ökológiailag és társadalmilag. A felhőkarcoló földszintjén lesz egy nyilvános tér, amely csatlakozik a nyilvánosan hozzáférhető központi udvarhoz.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az épület alsó szintjei kiállítótereket, konferencia-helyiségeket és étkezdéket tartalmaznak, míg a fenti irodaterületeket háromszoros belmagasságú terek sorozata fogja össze az O-torony tetőjének lejtős homlokzata alatt. Egy adaptív homlokzatba burkolják, amelynek zsilipjei a nap helyzetétől függően orientálódnak az erős napsugárzás hatásának minimalizálása érdekében.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb