Lakberendezés és stílus

8 minimalista bútordarab, amely soha nem megy ki a divatból

A minimalista bútorok egyik csodálatos aspektusa az, hogy jól beilleszthetők bárhova. Ez elsősorban sokoldalúságuknak köszönhető, és emiatt azok újra és újra “túlélik” az új trendeket. Íme 10 kedvenc minimalista bútordarabunk, amelyek feltehetőleg soha nem kell majd megválnod:

Bio” étkezőasztal
Képzelj el egy semleges teret, közepén egy természetes fából készült asztallal, és a hozzá tartozó székekkel. Neutrális árnyalatokkal és egyszerű dekorációs elemekkel kiegészítve egy igazi, organikus légkört alkothatsz. Ennek szépsége az, hogy ez a természetes darab finom módon gazdag hangulatot ad az egész helyiségnek.

Esztétikus kanapé
Habár személyesen szeretjük a merész, színes darabokat is, egy minimál stílusú, esztétikus kanapé mindig is trendi lesz. Hagyományos stílusával jól működik minden térben, és bármilyen jellegű dekorációval összeillik.

Multi-funkcionális konyhasziget
A konyha egy otthon egyik legkedveltebb területe (legalábbis azok számára, akik szeretik a hasukat). Ezt szem előtt tartva szerezz be egy egyszerű, de sokoldalú konyhai szigetet. Egy konyhai sziget rendkívül sokoldalú lehet. Használható reggeli helyszíneként, extra étkezési helyként, vagy akár pakolási, rakodási felületként, így az könnyedén a konyha központi elemévé válhat.

Letisztult lámpa
Egy egyszerű lámpa megváltoztathatja a helyiséget. Csak azért, mert a lámpa egyszerű megjelenésű, nem azt jelenti, hogy nem fog nagy hatást gyakorolni otthonában, megvilágítja a teret, és nem foglal sok helyet.

Kis pad
Egy szögletes pad, mint például a képen látható darab igen sokoldalú, mégis minimalista bútorcikk. A nappali dekorációjának részeként, vagy extra ülőhelyként az étkezőasztalnál is használhatók, és -megint csak- egyszerű megjelenésüknek köszönhetően, bárhová beilleszthetők, anélkül, hogy a fél szobát át kellene rendezned.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Bársony ágykeret
A királykék egy gyönyörű szín. A gazdag és klasszikus árnyalat érzéki hangulatot visz a hálószobába, a bársony textúra pedig a szín tökéletes párja. Persze nem kifejezetten kell a kék mellett döntened, a bársony fenséges szövetéhez rengeteg más szín is illik, többek között a zöld, gránát vagy a bordó.

Bár székek
Párosítsd őket egyedi lámpákkal a szórakoztató kontraszt érdekében. A bár székek nagyon sokoldalúak és egyszerű és nagyszerű tárgyak, amelyek az otthoni bármely területének részeként felhasználhatók.

Szofisztikált éjjeliszekrények
Egy éjjeliszekrény nem csak funkcionális, hanem annál inkább dekoratív eleme lehet egy szobának. Próbálj meg minél letisztultabb darabot választani, ami illik az ágyhoz is. A hagyományos megjelenés érdekében két azonos éjjeliszekrényt helyezz hálószobádba.

Forrás: www.trendir.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb