„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

7 kedvenc DIY apró házunk az Amazonon

Az utóbbi években kissé már viccessé vált, hogy szó szoros értelmében bármit megvásárolhatsz, amit csak el tudsz képzelni az Amazonon. Valójában a világ legnagyobb online piacán milliónyi harmadik fél eladó kínál árut a nagyközönség számára.

Több tucat “mini” házkészlet érhető el az Amazonon bármikor, a legalapvetőbb szállítási konténerházaktól a meglepően összetett moduláris alkotásokig. Ezeknek a készleteknek a többsége nem pontosan érkezik meg két napon belül, vagy annál rövidebb idő alatt, a Prime szállítási opcióval, de még így is az ajtóig szállítják őket. Egy egész házat. Igen, jól hallottad. 

Ha kalandos kedvedben vagy, akkor ezeknek a modelleknek bármelyikét akár ma, már 4000 dollár környéki összegből  megvásárolhatod – és igen, a szállítás gyakran ingyenes. Míg néhányuk inkább vendég- házikó vagy háztáji iroda, mások, kiválóan alkalmasak olyan emberek számára, akiknek kicsi, de élhető, állandó tartózkodási helyre van szükségük.

Allwood Arlanda XL – 3 millió forint

Ezt az egyszerű, modern, 22 négyzetméteres szettet a gyártó ideális hátsó udvari kiegészítőként, otthoni stúdió vagy iroda céljára ajánlja. Kortárs stílusával különösen be illik olyan környezetbe, ahol a klasszikus kabinstílusok nem tűnnek helyén valónak.

A társaság hozzáteszi, hogy „számos ember kérdezte, hogy külön hálószoba vagy fürdőszoba adható-e az Arlanda eredeti alaprajzához. Tehát itt van. Ez az időtlen tervezés a klasszikus gerendaház stílusú struktúrák alternatívájaként szolgál. Jól működik különféle környezetben. Csakúgy, mint az eredeti kisebb Arlanda, ez az XL verzió a többszintes épületek tetejére is telepíthető. A termék összeszerelése egy teljes napot igényel két felnőtt számára. A „Csináld magad” útmutatások a készlethez tartoznak, és csak minimális szerszámokra van szükség. A kabin a bal oldalán lévő kis ablakot nem tartalmazza. Ez a kabinkészlet tartalmazza az összes alkatrészt és hardvert, kivéve a tetőzsindelyt és az alapozó anyagokat. ”

Moduláris mobil konténerház – 4,5 millió forint

Három egymásra helyezett konténer van össze illesztve, egy két szintű lakóteret és teraszt alkotva a XIANGXING által. Belső részén elég csupasz, de beépített vízvezetékkel, vezetékekkel és szigeteléssel együtt jön, így akár állandó lak helyként is funkcionálhat. Sajnos nem sok információ található ezen az Amazon oldalon, ezért valószínűleg kapcsolatba kell lépni a gyártóval a kérdéseiddel.

A favázas Vermont ház – 4,8 millió forint

Ha valami sokkal rusztikusabbat keresel, a Jamaica Cottage Shop 16 x 20-as favázas gerendaházat kínál beépített tetőtérrel. A készlet tartalmazza az összes fűrészárut, 29-es méretű hullámosított fém tetőfedőket, fenyőajtót, ablakot és rögzítőelemeket, valamint részletes, lépésről lépésre terveket. Maga a ház keleti fehér fenyőfából készül.

Bővíthető konténer ház napenergiával – 11 millió forint


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez a Weizhengheng konténer -házkészlet horganyzott könnyű acél vázzal és napelemekkel rendelkezik a tetőn. Választhat a 6 méteres vagy 12 méteres hosszúságú konténerek közül, telepítése rendkívül gyors, mindössze két órát vesz igénybe. Ha egy konténert használsz alapként, a szállítása igazán könnyű, víz-, tűz- és szélálló, és a cég szerint a mobilház akár otthonként, üzletként, vagy bármi másként felhasználható, ha szükséged van egy kis plusz helyre. 

ECOHOUSEMART laminált faház – 14 millió forint

Ez a 3 hálószobás kortárs gerendaház ugyanolyan jól alkalmazható városi és külvárosi környékeken, mint például egy erdős területen, és méretei alapján elegendő egy család számára. A megrendelésre tervezett készlet olyan alapvető elemeket tartalmaz, mint a szerkezeti oszlopok, gerendák, burkolat, a faanyag, mennyezeti elemek és eresz. Ne felejtsd, hogy ehhez hozzá kell adni saját ablakaid, ajtóid, vízvezeték-szerelvényeket és az elektromos áramot is.

Az ECOHOUSEMART másik modellje kortárs kinézetű, 2 hálószobás és 1 fürdővel 106 négyzetméter nagyságú. Ehhez ugyanazok az alapanyagok tartoznak, lényegében minden, ami az induláshoz szükséges, de a többit szintén neked kell be szerezni. 

Cliff előre gyártott moduláris ház – 34.1 millió forint

A drágább kategóriába tartozik ez a 72 négyzetméteres, 3 hálószobás ház, saját szaunával és beépített terasszal. A legjobb az egészben, hogy vízvezetékkel, vezetékekkel és szigeteléssel is van felszerelve, tehát csak össze kell szerelni az alkatrészeket az alapzatán, beilleszteni a keretbe, és készen is van a luxus megjelenésű mobilház! 

Az mini otthon Amazon leírása a következő: Tökéletesen felhasználható nagyobb csoportok befogadására síközpontokban, bérbeadására az Airbnb-n vagy magán tó menti kisházként egy romantikus hétvégére. Ezek a moduláris házak a világ különböző éghajlati területein is alkalmazhatók. A Cliff elképzelése az, hogy tágasabb helyet kínáljon, mint az átlagos mobil házak, miközben kihasználja az intelligens otthon technológiáját a környezetbarátabb megközelítés érdekében. ”

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb