„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

60 négyzetméteres, teljesen funkcionális moduláris otthon

A Tiny Refuge 2M projekt egy egyszerű rezidencia, amely egy pár és gyermekük számára biztosít lakóhelyet. A tini + delavegacanolasso által tervezett lakóegységet két egyedi készítésű tini M modul összeillesztésével alakították ki, így egy kényelmes, 60 négyzetméteres otthont eredményezve (10 m hosszú x 6 m széles).

A telek előírásai miatt a modulok eredeti hosszát csökkentették. Az első modulban egy nagy, nyitott teret építettek be, amelyet a nappalinak, az étkezőnek és a konyhának szenteltek, fürdőszobával. A második modulban két hálószoba a projekt jellegzetes eleme köré rendeződött: egy kellemes veranda, amely körül a ház élete forog, összekötve a belső életet a tájjal és a medencével, de mindig fedett helyen.

Mind a szobák, mind a veranda közvetlen kijárattal rendelkezik a külvilág felé, és teljesen üvegezettek. Ez kapcsolatot biztosít a közvetlenül szemben található kerttel és medencével, és lehetővé teszi a környezetből érkező napfény maximális kihasználását. A kivitelezés a legmagasabb minőségű kezeléseket, a megfizethető anyagokat és az elegáns esztétikai megoldásokat ötvözi. A tornác például hőkezelt fával van burkolva, hogy növelje ellenállóképességét és tartósságát, karamell színben. A külső burkolathoz horganyzott acéllemezt használtak, míg a belső falak gipszkartonból, a padló pedig tölgyfából készült.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A projekt egyensúlyt teremt az innováció és a hagyományok, valamint a természet között, és gyakorlatilag várakozás nélkül készült el: mindössze 60 nap telt el a projekt átvételétől a kulcsok tulajdonosoknak történő átadásáig.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb