„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

3000 forintért repülhetünk Európa városaiba

A MALÉV hamvain sikeres marketing szakemberek komoly nyereséget produkálnak. 

A MALÉV utasai számára egy Madridi retúrjegy 50 ezer forintba került. Mégis évi több milliárd forintot sikerült a drága repülőjegy árakból összesáfárkodnia a Magyar vezetésnek.

A Mai napon a Ryanair Ír légitársaság bejelentett, hogy napokon belül tucatnyi légijáratot indít Európa minden irányába. A Ryanairnál egy, az előbbiekben említett Budapest-Madrid-Budapest repülőjegy az 50 ezer forinttal szemben 6000 forintba kerül.

Szomorú, hogy a Ryanair sorban vásárolja a legújabb repülőgépeket, addig a MALÉV közel tízszeres repülőjegy ár mellett is tönkremegy.

De a jó hír, hogy az utasok ezzel csak nyerhetnek, mivel egy igazi verseny alakul ki a piacon. A mai napon bejelentette a Wizzair, valamint a Travel Service is, hogy bővíti a Magyarországi piacát. A Travel Service pedig beszáll a fapados légijáratok közé a Prágában már évek óta üzemelő  SmartWings légitársaságával.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Ryanair 31 városba repül Budapestről ezentúl. Az elmúlt percekben felkerültek a Ryanair honlapjára a Budapestről induló új célállomások. Az állomások között hat olasz és öt spanyol, négy brit, három német és görög város van.



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb