„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

2,5 milliós karosszékek a Studio Benkert luxus fotelkollekciójából

“A fotelekkel az “ülés” egy új módját akartuk kialakítani.”– mondja a Német Studio Benkert, az exkluzív sárgaréz karosszékek megalkotója, melyek kiváló minőségű barna bőrkárpitozással egészülnek ki.

A Studio Benkert művészi lakásdekorációs elemek megalkotásával foglalkozik, melyek egy része nem csak szemetkápráztatóan dekoratív és figyelemfelkeltő, de egyben funkcionális. A 2021-ben kiadott kollekció darabjai kétség kívül többek, mint csupán ülőhelyek. A modellek olyan szobrászati megjelenéssel rendelkeznek, mely új légkört ad minden lakó- vagy üzleti térnek. A kollekció egyes darabjai különböző formákkal játszanak, amelyek összehasonlíthatatlanok egymással, és a különböző felületkezelések sokszínűséget és mélységet teremtenek.

A kézzel készített karosszékek megrendelhetők a Studio Benkert weboldalán, 4-6 hetes szállítási idővel, 6.800,00 eurós, mintegy 2,5 millió forintos darabáron.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.designbloom.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb