Lakberendezés és stílus

11 álomszép szürke árnyalatú fürdőszoba

Időtlen, klasszikus, megnyugtató és divatos. Függetlenül attól, hogy egy teljes-monokróm képet szeretnél kialakítani, vagy a már meglévő stílushoz szeretnél egy- két új elemet hozzáadni, a szürke mindig jó döntés.

Tükrök és minták


Az eklektikus, többszínű tapéta és a nagy tükör a tervező, Erika Yeaman otthonában bizonyítja, hogy a szürke helyes használat esetén igazán dinamikus teret képezhet. A mintázott fal által létrehozott mélység és a tükör visszatükröződése egy nagyobb tér illúzióját eredményezi.

Királykék és szürke


Világosabb szürke fürdőszobákban a mély kék tónusok nagyszerűen kiegyensúlyozzák a fényerőt. A felújított kád színe hozza össze a szobát, mélyebb értéket adva a természetesen megvilágított térnek.

Mélység


Ez a feltűnő megjelenésű fürdőszoba a divatvezető, Trent Wisehart otthonában teljes mértékben kihasználja a szürke minden árnyalatát, több dimenziót teremtve egy kisebb helyiségben.

Meleg szürke tónusok


Ebben az egyedülálló, könyvtár ihlette fürdőszobában a reneszánsz imádó Christian Astuguevieille a meleg szürke ablakkeretekkel, az ajtókkal és káddal vonzó atmoszférát teremt, amelyek tökéletesen kiegészítik óriási vintage könyv- és művészeti gyűjteményét.

Párizs ihlette


Ez a fürdőszoba bizánci, vintage párizsi hangulatot teremt, a lenyűgöző arany csillár páratlan ragyogása pedig kifinomult csillogást ad a monokróm térhez.

Hangsúlyos padló

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu


A minimalista igényes hangulat érdekében helyezd a padlót a helyiség fókuszpontjába. Az egyensúly megtalálása kritikus, ugyanis a padló könnyen túlkompenzálhatja a fürdőszoba többi elemét. Ez a Daryl Carter által tervezett modern, halszálka csempe vonzza a szemet, tökéletesen kiegészítve a tér egyszerű kialakítását.

Tükör a középpontban


Ebben a bohém mesterfürdőben egyszerű fehér elemek és faszén csempe padló szolgálnak a díszes, antik olasz tükröket ellensúlyozására.

Egy csepp vörös


Ha nem akarod elkötelezni magad a teljes monokróm összkép mellett, akkor egy kirívó szín hozzáadása a tökéletes megoldás. A sötét burkolólapok és a faszén árnyalatú padló megvilágosodik a kiemelkedő vörösnek köszönhetően.

Apró változások


Ebben a felújított parasztházban a fürdőszoba nagyon egyszerű de annál nagyszerűbb frissítések hozzáadásával lett átalakítva. A falemezek és az ablakkeretek halvány szürkére vannak festve, így a fürdőszoba középpontjában az annak egyedi, történelmi megjelenése áll.

Merész graffity


A tervezők Kevin Roberts és Timothy Haynes vendégfürdőjében egy polírozott márványkádat és mosdókagylót párosítottak a művészeti elemként megjelenő graffiti tükör mellé.

Forrás: www.elledecor.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close