Home / Lakberendezés és stílus / Rusztikus ház felújítás Londonban

Rusztikus ház felújítás Londonban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Mike Penn fotós azzal az elképzeléssel vásárolta meg ezt a londoni irodát, hogy átalakítja modern családi házzá és otthoni stúdióvá.

A TG-Studio-val dolgozott együtt, hogy újratervezzék a háromszintes ingatlant, ami eredetileg pajtaként működött mielőtt átalakították irodává. A cél egy kényelmes otthon, ami felkarolta az eredeti épület jellegét, beleértve a régi téglafalakat kiegészítve ipari stílusú bútorokkal és világítással.

mews-house-13Az első emelet szolgál otthoni irodaként és stúdióként, a rusztikus találkozik az ipari stílussal esztétikusan és híres lovakról készült lenyomatokat láthatunk a falakon. A második emeleten minimalista konyhát találunk, fehér szekrénnyel kontrasztosan fekete szigettel és fehér márvány hátfallal. A nappaliban tölgyfa padló fut fel a falra és egyedi megvilágítással teszi érdekessé azt, meleg és a modern hangulatot árasztva.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás: freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

bedroom-asian-art

Ázsiai ihletésű dekorációk a falon

Ha otthonát egy adott stílusban újratervezi, akkor a helyiség központi elemeire a legkönnyebb odafigyelni. Például ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.