Home / Modern és luxus házak / Minimalista otthon Svájcban

Minimalista otthon Svájcban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Savioz Fabrizzi Architects tervezte ezt a minimalista házat Svájcban. Az alapszerkezet betonból készült el, amire faborítás került a felső szinteken, formája a régióra jellemző csűr szerkezetekre utal.

A belső térben tiszta és elegáns megjelenést ad a beton és fa használata. A földszintről induló, szinteken átvezető lépcső nyers beton lépcsőháza vizuális kapcsolatot biztosít és integrálja a fürdőszobát. A Chalet Val d’Hérens déli tájolása lehetővé teszi a rengeteg fény beáramlását a házba.

saviouz-chalet-9

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A minimalista otthon központi nappali része lenyűgöző kilátással rendelkezik a falura északnyugat felől és a völgyekre – hegyekre a déli és keleti irányból, lejtős területen helyezkedik el, de a ház alapja minimális hatással volt környezetére. A kültéri tartózkodás, szórakozás, étkezés élményét biztosítja a földszinten túlnyúló, fedett beton terasz.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

hand-built-hobbit-house

Igazi hobbit ház az Egyesült Királyságban

Az egyik Reddit user, KahlumG osztott meg fényképeket erről a csodálatos hobbit stílusú otthonról, amely ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.