Home / Modern és luxus házak / Nyaraló elképesztő kilátással

Nyaraló elképesztő kilátással

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Chilében, Cristian Hrdalo építész munkája nyomán 2008-ban fejezték be ennek a vidéki nyaralónak a felújítását. 

A megrendelő úgy szerette volna felújíttatni a házát, hogy családja, 8 gyerek és 12 unokája kényelmesen tudja használni. A központi tér köré rendezett kisebb helyiségek biztosítják, hogy a család minden tagjának legyen lehetősége elvonulni és a központi tér pedig a társas interakciókat inspirálja. A nyaraló Dél-Chilében, Puerto Octay városához közel egy tó partján található. Erkély nyílik a Llanquihue tóra és az onnan látható két vulkánra, az Osorno-ra és a Calbuco-ra. Az egész ingatlan erdőkkel körülzárva, tökéletes pihenési lehetőséget nyújt.

HDO1092

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A legszembetűnőbb építészeti részlet, a hosszú rozsda színű ház, amely egy kő talapzaton helyezkedik el, azt a benyomást keltve mintha a levegőben lebegne. A ház hátoldaláról hatalmas ablakok nyílnak az öbölre, így elsöprő kilátás a tájra, míg a környező fák fenntartják a privát szféra védelmét. A felső épületrészt apróbb kő részletek tarkítják, törekedve a vizuális összhang fenntartására a kő talapzattal.

forrás: freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

hand-built-hobbit-house

Igazi hobbit ház az Egyesült Királyságban

Az egyik Reddit user, KahlumG osztott meg fényképeket erről a csodálatos hobbit stílusú otthonról, amely ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.