Home / Háztartási ötletek / Zseniális rejtekhelyek a lakásban

Zseniális rejtekhelyek a lakásban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Mindenki félti az otthon tartott értékeit, ezért érdemes okosabbnak lenni a legokosabb betörőknél is és olyan rejtekhelyet találni, ami nem esik a tolvajok látókörébe.

Az egyik zseniális rejtekhely, ha régi könyveket illesztünk egy például rétegelt lemezből készült doboz elejére. Arra kell odafigyelni, hogy szemmagasság fölött legyen, nehogy kilátszódjon a doboz széle.

BBA9KRf.img

Bármelyik régi típusú háztartásban használt készülék eltűnik a szem elől, egy régi nyomtató, porszívó, gyerekjáték amely nem képvisel akkora értéket, hogy elvigyék a tolvajok.

BBA9UEC.img

A “kincs” elásása is jól jöhet, ha egy teljesen vízhatlan tartóedénybe helyezzük a pénzt és elrejtjük valamelyik növényük kaspójába.

BBA9Eze.img

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Egy mély fiók nagyszerűen alkalmas arra, hogy egy alsó rejtett tárolóhelyet építsünk benne. Fontos, hogy ne legyen túl látványos a többi fiókhoz képest a mélység különbség.

BBA9Ezg.img

Szinte minden felső szekrény illesztése között található rés, ide klipsszel belógathatunk egy borítékot, amelyben elrejthetjük a megtakarításunk.

BBA9MV0.img

Egy majonézes üvegből is kiváló rejtekhely lehet, annyi kell hozzá, hogy belülről fújjuk le valami majonéz színnel megegyező festékkel. Kinek jutna eszébe kinyitni?

BBA9PvK.img

forrás:msn

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Vasalási hibák – és hogy kerüljük el ezeket!

Függetlenül attól, hogy gyakorlottak vagyunk a vasalásban, vagy teljesen újak, kerülje el ezeket a gyakori …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..