Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Z apartman Carola Vannini-től

Carola Vannini egyéni modern stílusa és a dráma iránti rajongása látható ebben a római lakásban. Az új projekt ötvözi a régit és az újat, elegáns és játékos egyszerre.

A középmagas mennyezettel nyitott térben a tervező a megbízható fehér színösszeállítást választotta, de kiegészítve azt érdekes dekorációval. Vékony felfüggesztésű lámpák adnak a belső térhez érdekes elemeket, miközben a századközepére jellemző fiókos szekrény váratlan vonása a kortárs dekorációnak. Carola Vannini megőrizte a régi falakat és nyers téglát, hogy a régi és az új elemek jobban kapcsolódjanak.

Ghostly-lights-look-almost-drawn-on


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A gyerekszobába és a hálószobába a tervező játékosabb stílust választott, miközben minimalista a többi terület – például a fürdőszoba is. Bár a lakás elég tágas, nem sok négyzetméter maradt hasznosítatlanul. Az egyik szobában, a sarokba szerelt íróasztallal, otthoni irodát valósítottak meg.

forrás:trendir.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb