Home / Modern és luxus házak / Vietnam-i villa modern kialakítással

Vietnam-i villa modern kialakítással

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A vibráló modern villa, amelyet a vietnami QBI stúdió tervezett, első feltűnő jellemzője ahogy a kék ég és a buja zöld növényzet között elhelyezkedik.

Egyedülálló és fiatalos megjelenést kölcsönöztek a tervezők az otthonnak, nem csak a nagyszerű stílus miatt, hanem a lakástulajdonosok egyéni személyiségének megjelenítésével. A művészi ötletek és a gyakorlatiasság között egyensúlyt kellett teremteni a gyönyörűen működő otthon kialakítása érdekében. A ház külső megjelenése olyan, mint egy sorozatos, geometrikus formájú, pihentető égszínkék vászon.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A fedett teraszon modern lámpa található, ami igazán jól használható sötétedés után. A hozzáadott izzás a belső terekből, a nagy teraszajtó felől származik. A nappali mennyezetét lenyűgöző és szemet gyönyörködtető szobrászati ​​installáció uralja. A helyiségre a meleg faburkolat is jellemző, amit a TV falnál találunk meg. A beltéri étkezőhöz közvetlenül kapcsolódik a teraszon található kültéri étkező és a medence, ahol a család kikapcsolódhat.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Megújult pajta az Egyesült Államokban

Hiszed vagy sem, ez a pajtaház eredetileg 1797-ben épült. Egyszer tűz pusztított benne, majd 2014-ben …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..