Lakberendezés és stílus

Új, reneszánsz kor ihlette csempekollekció az Estudio Ceramico-tól

A spanyol Estudio Ceramico csempemárka piacra dobta a Renaissance csempekollekciót, amely a mélyzöld árnyalatokat és a klasszikus mediterrán stílust ötvözi.

A Renaissance kollekció a hagyományos hidraulikus csempékből kölcsönzi a designt – ez a 19. és 20. században Spanyolország-szerte népszerű stílus, amelyet a dekoratív préselt motívumok jellemeznek. A porceláncsempék másik inspirációs forrása a féldrágakő, a smaragd, amelynek mélyzöld árnyalatát és csíkos mintázatát a kollekció mind a négy mintája felhasználja.

Az Estudio Ceramico leírása szerint az így kapott termék “lágy ipari megjelenésű”, amely ideális a kortárs belső terekbe. “A kollekció mindegyik modellje, intenzív színének köszönhetően nagy vonzerővel bír. Ez a kő elrepít bennünket azokra az egzotikus tájakra, ahonnan származik, és kifinomult, palotaszerű, fényűző és buja hangulatot kölcsönöz a tereknek. A sorozatot gazdagítja egy bizonyos ipari levegő, a kopott anyagokkal, például cementtel, olyan részletekkel, mint a fémhatás vagy más kövekből készült betétek kombinálása.” – mondta Manuel Fernandez, az Estudio Ceramico értékesítési és marketing menedzsere.

A Renaissance kollekció három merész kőbetétes megjelenésű dizájnt – Frame, Cross és Mandorla – és egy visszafogottabb stílust, a Corner-t foglalja magába. Ezek önmagukban vagy kombinálva is használhatók, mint ahogyan azt a fent látható képek is illusztrálják.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb