Home / Modern és luxus házak / Tudor stílusú ház felújítása

Tudor stílusú ház felújítása

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Mindannyiunknak van elképzelése a tökéletes otthonról, ami általában szeretetteljes hely, ahol kényelmesen érezzük magunkat. Egy seattle-i házaspár számára ez a kép valósággá vált, amikor végül úgy döntöttek, hogy egy régi Tudor-stílusú házat megvásárolnak.

Több éve figyelték a megvásárolni kívánt ingatlant, minden évszakban látták, és tudták, hogy valamilyen szakmai segítséggel olyan otthonná válhat, amit mindig is szerettek volna. A segítség a DeForest Architects építészeitől származott, akik az NB Design Group és a Keith Geller Landscape Design-al együtt dolgozva vállalták a ház és a kert teljes átalakítását. Mind az új tulajdonosok, mind az építészek egyetértettek abban, hogy a ház eredeti építészeti elemeit meg kell őrizni, úgyhogy a külsejét szinte érintetlenül hagyták.

The-Book-House-opens-up-to-the-lake-to-capture-wonderful-views

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A ház belsejét átszervezték és felújították, modern környezet lett, amely teljes mértékben kihasználja helyét és különösen a tóhoz közeli fekvését. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, az építészek eltávolították a meglévő mennyezeti gerendákat és így lehetővé téve a nagyobb méretű ablakok elhelyezését. A ház belsőépítészetére a letisztultság és egyszerűség jellemző.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..