Home / Modern és luxus házak / Trópusi ház design

Trópusi ház design

A 7 × 7 nevű házat az IZ Architects tervezte meg egy női lakástulajdonos számára.

Az otthon formatervezését befolyásolta Danang, Vietnam egyik központi tengerparti városa, ahol az éghajlat drámaian váltakozik a napsütés és az esőzések között, trópusi viharokkal. A csapatot arra kérték, hogy a lakás tükrözze a helyiek életmódját, amit áthat buddhizmus. A vezető építész kis vidéki házakat tanulmányozott, és ez ihlette a zen lakóteret.

Az összekötő helyiségeket úgy alakították ki, hogy a lakás közelségét és szabad áramlását elősegítő energiát idézzenek elő. Az építész és a háztulajdonos harmóniában együtt dolgozott abban az értelemben, hogy egy hatékony, ökológiai és barátságos házat kívántak építeni, amely kihasználná a régió természeti adottságait. A téglafal meleg és texturált hátteret kölcsönöz a fák zöld lombjának.

forrás:house-designing.com

Ajánló

Többgenerációs családi ház

TÍPUSTERVEK Műszaki Tartalom és ár összehasonlítás ÁRAJÁNLAT SAJÁT TERVRE Kapcsolat Amióta a tengeri, hajózási konténerek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..