Home / Modern és luxus házak / Torontói otthon fém lamellás homlokzattal

Torontói otthon fém lamellás homlokzattal

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Paul Raff Studio tervezte ezt a 430 négyzetméteres otthont egy négy tagú család számára Torontóban. Az épület keskeny telken helyezkedik el, egyedi homlokzattal, ami bazaltból és fényvisszaverő alumínium lamellákból áll össze.

A lamellák polírozott felülete a napfényt tükrözi a belső tér felé, amely nyitott alaprajzú. Modern skandináv stílusú konyhát találunk nappalival és étkezővel, amely dupla magasságú és természetes fénnyel teli. A szomszédos otthoni iroda egyedi beépített fa polcokkal szerelt, amit az építész tervezett meg.

counterpoint-house-toronto4

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A konyhát leszámítva, mindenhol természetes fa parketta burkolat ad meleg és barátságos hangulatot. Fényes fehér és semleges színpaletta jellemzi a tereket a század közepére jellemző modern és kortárs bútorokkal. Mivel a család Európából vándorolt be a közelmúltban, baráti és családi látogatásokra számítanak, így az alsó szinten két hálószoba, konyha és fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Alpine-mountain-house-perched-on-a-slope-surrounded-by-conifers

Alpesi családi ház

A francia Alpokban található ez a gyönyörű családi ház, olyan szerkezettel, amely egyrészt a hagyományos ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.