Home / Modern és luxus házak / Téli menedék modern stílusban

Téli menedék modern stílusban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ez a világos és tágas otthon Fuller Hillben, Vermontban található. A projektet a közelmúltban fejezte be a Touloukian Touloukian kreatív csapata.

Kanyargós út vezet az idilli természeti környezetbe beillesztett kortárs otthonba. A négy hálószobás rezidencia egy igazi téli menedékhely, amely a White Mountain felé néz. Az olyan anyagokat, mint például a faburkolat, a fémlemezek és a bordázott betonokat az építészek újraértelmezték. A magas ablakokat stratégiailag úgy helyezték el, hogy optimális kilátást nyújtsanak a távolabbi hegyvidékek felé és természetes fényt biztosítsanak a legfontosabb lakótereknek.

hill-house-6

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A szellős nappali szívélyes hangulatot áraszt, és az itt lakók és a vendégek is visszahúzódhatnak egy kényelmes székbe a kandalló mellett, és tanúi lehetnek a tél varázslatának. A hálószobák tágasak és csodálatos kilátás nyílik belőlük a környező tájra.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.