Celeb lakások

Taylor Swift Rhode Islandi háza

Taylor Swift arról hírhed, hogy sok sráccal jár és dalokat ír róluk. A 23 éves énekesnő, dalszerző, a közelmúltban vásárolt egy 17,5 dolláros házat Rhode Islandon, ami közel van az Connor Kennedy házához, aki nem csak a híres Kennedy klán örököse, de egyben az énekesnő exe is.

Bár Taylor azt mondja, hogy ” soha, de soha nem ” akar egy exével sem újra járni, mégis ennek a háznak a kiválasztása pletykákra adott okot. Ez a ház több, mint egy lenyűgöző szerelmi történet, Taylor Swift új otthona az egyik legnagyobb luxuslakás a keleti parton. Taylor készpénzzel fizetett az otthonért, miután 1 millió dolláros plusszal adta el az ő korábbi házát. A több, mint 5 hektáros óceánparti ingatlan, 100 méterre található a parttól. Maga a ház 930 négyzetméternyi élettérrel rendelkezik és az építészet, egy az egyben Rhode Islandi manierizmus jegyeit viseli magán a fehér külsejével és tornácaival, valamint legalább három kéménnyel (hogy tulajdonosa felmelegedjen a hideg esetéken és a téli éjszakákon) és 8 különböző hálószobával is rendelkezik.

taylor-swift-rhode-island-house00

A háznak 10.5 fürdőszobája (10 teljes fürdőszoba és fogalmunk sincs, miért kellene a fél fürdő)és négy garázsa van. A parkolás akkor sem szörnyű dolog, ha esetleg nincs hely a garázsokban, hiszen egy hatalmas kövezett rész áll rendelkezésre a ház előtt. Arról nem is beszélve, hogy a kilátás is fantasztikus, ebből a 1930-as években épült házból. Belső tere is jellegzetesen Rhode Islandi, a napfény beözönlik a lakásba a sok-sok ablakon át, valamint számos különböző színnel is találkozhatunk, beleértve a kéket és a romantikus pirosat a nappaliban. Taylor Swiftet lehet, hogy eddig buta lánynak hittük, de ez az ingatlan vásárlás nagyon is okos nőre vall.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


forrás:celebrityhousepictures.com

 

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb