Lakberendezés és stílus

Tavaszi lakberendezési trendek

Az új évszaknak köszönhetően sok háztulajdonos veszi a fáradtságot, hogy felújítsa és friss hangulatba hozza otthonát. Mi lenne jobb módszer erre, mint megismerni a közelgő tavasz legmeghatározóbb stílusirányzatait, és beépíteni azokat a jelenlegi dekorációba. Ennek fényében itt vannak a legújabb tavaszi trendek, amelyek között mindenki inspirációra lelhet:

A kevesebb néha több! 

Idén tavasszal arra törekedj, hogy egy olyan elem legyen a szoba középpontjában, amelyet igazán szeretsz és értelmet nyer a szobában, ha egy kicsit is túl soknak érzed azt, akkor nem akarod megtartani. Idén tavasszal nagyobb hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra, és kevésbé hajlunk arra, hogy túl sok részletet adjunk egy helyiséghez. A stratégia alapelve annak meghatározása, hogy milyen bútordarabokat és egyéb elemeket találsz hasznosnak. Törekedj a minimumra és a minőségre a mennyiség felett, ezzel egységességet és állandó tiszta megjelenést kölcsönözve otthonodnak. 

Nőies színárnyalatok

Az egyes színek egyre kevésbé alakulnak a nemek, de annál inkább a személyiség szempontjából – itt jönnek képbe a nőies árnyalatok. Idén a legfelkapottabb színpaletta egy púder rózsaszín és a bronz lesz. Ezek a színek nagyon nőiesek, de rendkívül sokoldalúak is. Néhány meleg színárnyalattal tökéletesen párosíthatók, és igen friss és tavaszias megjelenést adnak a helyiséghez.

Domináló művészet

Nagyméretű művek esetében a lehető legtöbb szín kell, hogy egy gyönyörű kontrasztot hozzunk létre, amely koherens módon terjed el az egész szobában. A grafikus művek visszatérnek ebben az évben! Minél nagyobb a mű, annál jobb. Az ötlet az, hogy egy merész műalkotás, merész színekkel, mintákkal és textúrákkal kerüljön a középpontba.

Virágos szövet és tapéta

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Azokról a virág mintákról beszélünk, amely annyira élethű, hogy ha megérinted majdnem igazivá válik. Ha azt gondoltad, hogy a virág minta kiment a divatból akkor tévedsz, ugyanis ez a stílus ebben az évben rendkívül felkapott lesz. Különösen igaz ez a virágos szövetekre és a tapétákra, legyen az absztrakt, apró mintás vagy 3D, rendkívül sokoldalúan felhasználható ez a stílus, és remekül kombinálható a fentebb megemlített nőies árnyalatokkal. Emlékezz azonban, a kevesebb néha több, főleg ennél a stílusnál, elég könnyű átesni a ló túloldalára, így kivéve ha igazán maximalista típus vagy, érdemes részletekben megjeleníteni ezt a mintát. 

Akril részletek

Az akril bútorok szinte berobbantak az idei trendek közé, sokoldalúságuk miatt. Egy színes helyiségbe illesztve gyönyörű kontrasztot hozhatnak létre, amely általánosságban megvilágítja és ki tágítja a helyiséget. A lényeg az, hogy az akril darab legyen a szobában az egyik legnagyobb szereplő. 

Fekete fürdőszoba 

A fekete fürdőszoba az egyik legkedveltebb irányzat idén. A spa-szerű megjelenés rendkívül elegáns és vonzó a szemnek. Az ötlet egy füstös érzés hozzáadása, amely a életre kelti a helyet. Mielőtt felhasználnád ezt az ötletet, meg kell fontolni a fürdőszoba méretét. Ha a fürdőszobád nagyon kicsi, a teljesen fekete megjelenés lehet, hogy nem a legjobb ötlet, ugyanis képes össze nyomni a teret, azaz optikailag kicsinyíteni azt.

Forrás: www.trendir.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close