Home / Lakberendezés és stílus / Szürke és fehér enteriőr

Szürke és fehér enteriőr

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A szürke és fehér színt gyakran használják háttérnek vagy kiegészítő színként. Könnyű összepárosítani a skandináv stílusban őket egymással és más színekkel is. Mi történik, ha ez a két szín nem háttérként, hanem fő színként jelenik meg?

Ez a skandináv ihletésű otthon megmutatja, hogy a szürke és a fehér nem feltétlenül olvad bele a háttérbe. Legyen konyhai csempe, akár a nappali fala vagy épp luxus heverő a szürke felerősítheti a fehért és a fehér pedig világosíthatja a szürkét.

tropical-artwork-grey-exposed-brick

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ennek a lakásnak az alapszínei a szürke, fehér és zöld. A zöld színt a térben egy sor cserepes növény és vászon grafika adja. A nappaliban festett szürke téglafalat, szürke betonpadlót, szürke és fehér, szinte monokróm szőnyeget láthatunk, gyönyörű steppelt kanapéval.

forrás: home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

bath-house-no-1-min

Élő növényfal ötletek

Egy élő növényekből összeállított fal, vagy függőleges kert a legújabb design a lakberendezésben, és tökéletes ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.