Home / Lakberendezés és stílus / Szokatlan tértervezés Ukrajnában

Szokatlan tértervezés Ukrajnában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ez a 114 nm-es lakóhely Lvivben, Ukrajnában a IDEADEYA design stúdió által kidolgozott meglehetősen szokatlan elrendezéssel büszkélkedik.

Az első szinten a kanapé szinte a szoba közepén úszik, mint egy sziget. A konyha jobbra helyezkedik el és a kanapé elé néz, az étkező pedig mögötte található a lépcső mellett. Az emeleten a hálószobát csak egy ablak nélküli szekrénysoron keresztül lehet elérni. A tér és a természetes fényforrások kreatív használata teszi otthonossá és tágassá a légkört.

Grey-sofa

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A konyha kanapé melletti elhelyezésre szokatlan választás. Azonban ez az elrendezés lehetővé teszi a nappali terének áramlását, amely az erkélyre fut ki. A televíziót otthoni könyvtár veszi körül, a könyvespolc mély zöld színe, ellentétben áll a korallos dohányzóasztallal és a sárga és aqua árnyalatokkal. Az otthont szerény arányai ellenére az élénk színek kombinációja nem terheli túl, mivel semlegesítik a színrendszer szürke és természetes fa árnyalatai.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Kényelmes, modern otthon

Modern, fiatalos és elegáns. Ezek a jelzők írják le legjobban ezt az otthont, amit Dinara …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..