fbpx
Home / Jogszabályok / Szigorúbb hőtechnikai előírások 2015 januártól

Szigorúbb hőtechnikai előírások 2015 januártól

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Szigorodnak a hőtechnikai előírások 2015 januártól. Sajnos az önerős családi házakat a változtatás nem érinti egyelőre. Így még mindig nyitva hagyták a nagykaput a rossz szigetelésű családi házak kivitelezésére.

Ha viszont közpénzt költ valaki építésre, vagy felújításra, akkor az épületek hőszigetelésére vonatkozó előírások jelentősen szigorodnak. A határoló falszerkezetek elfogadott hőszigetelése 48%-kal nő, a lapos tetőké 32%, a padlóké pedig 40 százalékkal emelkedik.

Az új rendelet a külső falak esetében 0,24, ablakok esetében 1,15, tetőfödémeknél pedig 0,17 kW/m 2 K (Kelvin) hőátbocsátási tényezőt ír elő. Az egyes felületeken négyzetméterenként ennyi energia távozhat. A korábbi értékek ennél sokkal lazábbak voltak (0,45, 1,6 és 0,25 kW/m 2 K).

Van amiben már jobbak leszünk így mint a szomszédaink, hiszen a szlovák szabályok fele ennyire, míg a romániai előírások ennek az egyharmadát követelik meg.

A szigorítást szerencsére egyetlen egy uniós tagállam sem kerülheti el.

[vision_notification style=”success” font_size=”12px” closeable=”true”] Az új családi házak és lakások építésekor 2020. december 31-ét követően közel nulla energiaigényűnek kell lenni!!! Tehát aki most igényes, az már a jelenlegi házépítésénél bekalkulálja ezt a kis plusz költséget és sokkal értékesebb ingatlana lesz pár év múlva, arról nem is beszélve, hogy a fűtési és hűtési energiájával megtakarított összeg pár év alatt nyereséget termel a beruházási költség figyelembevételével is.  [/vision_notification]
. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Jöhet a kérdés, hogy mi az a nulla közeli érték?!? A felépített lakás, családi ház, egyéb építmény becsült élettartama alatt meg kell, hogy térüljön a plusz beruházási költség. Ezenkívül a közel nulla energiaigényű épületeknél az éves energiaigény legalább egynegyedét megújuló energiaforrásból kell megoldani, melyet a teljen vagy az épületen belül kell előállítani.

[vision_notification style=”warning” font_size=”12px” closeable=”false”] Építtessen már most olyan családi házat, mely 2020-ban is megfelel a követelményeknek. Mi már 5 éve is csak ilyen házakat kiviteleztünk és azóta fejlesztettünk is! Keresse Nagy Sándor kollégánkat a 06-20/444-44-24-es telefonszámon a részletekért, vagy írjon az info@kp.hu email címre.  [/vision_notification]
. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Pályázat indul családi házak energetikai korszerűsítésére

“Hurrá, hurrá, hurrá!!!”  Mondhatnánk ebben a pillanatban, ha a címet elolvassuk, hiszen több milliárd forint …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..