Home / Kiemelt cikkeink / Szerkezetkész családi ház 1 hét alatt hatalmas kedvezménnyel

Szerkezetkész családi ház 1 hét alatt hatalmas kedvezménnyel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Rendeljen most ÉME és CE minősítéssel ellátott könnyűszerkezetes házat “vázszerkezet-kész” állapotban és fejezze be helyi munkaerővel olcsóbban a házépítést.

A lehetőség magánszemélyeknek és vállalkozások számára is hasznos. 

Ha ön magánszemély, akkor olcsó helyi  munkaerővel befejeztetheti a családi házat, melyhez díjmentes műszaki segítségnyújtást biztosítunk, valamint szükség esetén a piaci ár alatt biztosítjuk a befejezéshez szükséges építőanyagokat a gyártó-beszállítóinkon keresztül. Így ön jelentős pénzösszeget takaríthat meg!

Ha ön vállalkozó, akkor levesszük a válláról a terhet és megépítjük az épület vázszerkezetét, így önnek nem kell több millió forintot ÉME, valamint különböző engedélyekre költeni, mert ezt mi mind biztosítjuk, a befejező munkákat pedig a saját csapataival elvégezheti. Így a cége azzal tud foglalkozni, amiben profi és az acélvázas könnyűszerkezetes építési móddal bővíteni tudja a portfólióját úgy, hogy nem kell beruháznia egy forintot sem. A befejező munkálatokhoz természetesen műszaki segítségnyújtást biztosítunk.

Ha ön biztosítja a fogadószintet, cégünk 1-2 hét alatt elkészíti az épület fal-, födém- és tetőszerkezetét. 

Egy 100 négyzetméteres családi ház fal-, födém- és tető vázszerkezete ÉME engedélyes tűzihorganyzott anyagból, üzemi szerelése, helyszínre szállítva, helyszínen felépítve az épület tagoltságának és tetőszerkezetének függvényében: 4-5 millió forint közötti bruttó (ÁFÁS) áron elérhető!

A fal-, a födém- és a tetőszerkezet precíz üzemi és helyszíni szereléssel készül. Felejtse el az egyenetlen falakat, tetőszerkezetet. Jöjjön el bemutatótermünkbe és nézze meg, hogy milyen házakat építünk!

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Központi e-mail cím: kp@kp.hu

Tekintse meg könnyűszerkezetes acélvázas, EnergyFriendHome váz szerkezetkész házainkat.

acelszerkezet2

acelszerkezet1

szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés8

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

kp.hu prémium családi ház építés5

Családi ház építés és átadás utáni referencia fényképek

A jelen cikkünkben bemutatott kulcsrakész családi házunkat 2015 év őszén építettük, majd 90 munkanap után ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.