Home / Kiemelt cikkeink / Szerkezetkész családi ház 1 hét alatt hatalmas kedvezménnyel

Szerkezetkész családi ház 1 hét alatt hatalmas kedvezménnyel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Rendeljen most ÉME és CE minősítéssel ellátott könnyűszerkezetes házat "vázszerkezet-kész" állapotban és fejezze be helyi munkaerővel olcsóbban a házépítést.

A lehetőség magánszemélyeknek és vállalkozások számára is hasznos.  Ha ön magánszemély, akkor olcsó helyi  munkaerővel befejeztetheti a családi házat, melyhez díjmentes műszaki segítségnyújtást biztosítunk, valamint szükség esetén a piaci ár alatt biztosítjuk a befejezéshez szükséges építőanyagokat a gyártó-beszállítóinkon keresztül. Így ön jelentős pénzösszeget takaríthat meg! Ha ön vállalkozó, akkor levesszük a válláról a terhet és megépítjük az épület vázszerkezetét, így önnek nem kell több millió forintot ÉME, valamint különböző engedélyekre költeni, mert ezt mi mind biztosítjuk, a befejező munkákat pedig a saját csapataival elvégezheti. Így a cége azzal tud foglalkozni, amiben profi és az acélvázas könnyűszerkezetes építési móddal bővíteni tudja a portfólióját úgy, hogy nem kell beruháznia egy forintot sem. A befejező munkálatokhoz természetesen műszaki segítségnyújtást biztosítunk. Ha ön biztosítja a fogadószintet, cégünk 1-2 hét alatt elkészíti az épület fal-, födém- és tetőszerkezetét. 

Egy 100 négyzetméteres családi ház fal-, födém- és tető vázszerkezete ÉME engedélyes tűzihorganyzott anyagból, üzemi szerelése, helyszínre szállítva, helyszínen felépítve az épület tagoltságának és tetőszerkezetének függvényében: 4-5 millió forint közötti bruttó (ÁFÁS) áron elérhető!

A fal-, a födém- és a tetőszerkezet precíz üzemi és helyszíni szereléssel készül. Felejtse el az egyenetlen falakat, tetőszerkezetet. Jöjjön el bemutatótermünkbe és nézze meg, hogy milyen házakat építünk!

Központi e-mail cím: kp@kp.hu Tekintse meg könnyűszerkezetes acélvázas, EnergyFriendHome váz szerkezetkész házainkat. acelszerkezet2 acelszerkezet1 szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés8

Ajánló

Családi ház építés négyzetméter ár 2017-ben

Családi ház építtetők legfőbb kérdése minden évben, hogy mennyibe kerül egy négyzetméter családi ház. Most ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.