napi hírmorzsák

Shirble-The Prime: a projekt, mely egy fedő alatt egyesíti az otthont, munkát és vásárlást

Az Aedes globális építésziroda új vegyes használatú sokemeletes épületet tervezett Kína egyik városi területére, amely lehetővé teszi a lakosok számára, hogy ott éljenek, dolgozzanak, pihenjenek és vásároljanak, anélkül, hogy elhagynák az épületet. A Shenzhen szívében található Ba Gua Ling ipari övezet újjáélesztésére tervezett 55 emeletes épületben az első néhány szintjén kiskereskedelmi emeletek találhatók, két toronnyal, amelyek felfelé emelkednek, mielőtt négyfelé oszlanak. A Shirble-The Prime épület egyik tornya irodáknak, a másik három lakóépületeknek ad majd otthont.

A magasépítés alapvető ihletője Golden Winged Great Peng volt, egy kínai buddhista sasőr, aki megváltotta magát gonosztól, miután meghallgatta Buddha tanításait. Ezután a Buddha lelki segítője lett, és azt vallják róla, hogy az egész világot figyelte, amint a nagy tanító magasztos trónját őrizte. A Ba Gua Ling kerület korábban a nyomdaipar virágzó központja volt, de azóta sok városi fertőzés és növekvő üresedési arány tapasztalható. A Peng -képek felhasználásával az Aedes a Shirble-The Prime projektjével reméli, hogy a terület ismét virágzó és kívánatos hely lehet. A tornyok tetővonalai a Nagy Peng szárnyait az égig terjedve utánozzák, míg az alsó szinteken madár tollakra emlékeztető bélelt részletek találhatók. És puszta 250 méteres magasságával, a komplexum úgy néz le a városra, mint egy védő sas, aki a világ tetejéről figyel mindenkit.

Az új komplexum átgondoltan került kialakításra a környező tájak és közlekedési rendszerek figyelembevételével, fa kereszt-szellőzéssel és a belső kilátások maximalizálásával. A lakhatási lehetőségek között elérhetők lesznek különböző méretű lakások a nagy apartmanoktól a kis padlástérig, míg az „égbolt park” körülbelül 150 méterrel a talaj felett egy szabadtéri teret biztosít a sétához és az összejövetelekhez. Szintén ezen a szinten lesz egy edzőterem, klubház, kommunális kert és egyéb rekreációs lehetőségek. A lakók, az alkalmazottak és a vásárlók is találhatnak társasági teret a kiskereskedelmi szinteken is, amely beltéri és kültéri közös helyiségeket is tartalmaz majd.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A szerkezet építészeti részletei geometrikusak, a lakótornyok lekerekített, téglalap alakú erkélyei, ezüstfehér alumínium borítással vannak díszítve, melyek ellentétben állnak a fával borított pavilon és park aszimmetrikus, áramló vonalaival. A növényzet számos más szintet is beborít, összeköttetést biztosítva a természeti világgal, valamint egy kis extra oxigént hozva létre a lakosok és az alkalmazottak számára. Az innovatív kialakításáért, amely az élet számos aspektusát egy tető alá hozza, az Aedes elnyerte a 2020-as Nemzetközi Ingatlandíjat a legjobb nemzetközi lakóépület-magasépítésért.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb