Home / Celeb lakások / Sharon és Ozzy Osbourne új otthona

Sharon és Ozzy Osbourne új otthona

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Sharon és Ozzy Osbourne egy vadonatúj, hatalmas otthont vásárolt Hancock Parkban. Ez a 1930-as évekbeli spanyol gyarmati ház, ami korábban a Fűrész filmek prodecere Oren Koules, újított fel a Top Chef Canada tévéműsor egyik bírójának, Shereen Arazm közreműködésével.

A házat végül Frank Bresee, adta el 2010-ben. Ez a lenyűgöző ház, amit a házaspár 12 millió dollárért vásárolt, 900 négyzetméter alapterületű, és összesen nyolc fürdőszoba és nyolc hálószoba található benne. A belső kialakítás Koules és Arazm jellemzőit hordozta eredetileg, de ezt Sharon teljesen átalakította. A belső új kialakításáért az Osbourne házaspár régi barátja, a dekoratőr Martyn Lawrence Bullard felelt. A glam stílus kétségtelenül igazi értő lakberendezőt kívánt.

california-chic-kitchen-counter

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A modern konyha a nappaliba nyit és ezzel közvetlen hozzáférést nyújt a hátsókerthez. Mindez egy központi szigetet alkot, a fehér márvány mellett modern berendezésekkel és gyönyörű reggeliző területtel. A kertre egy terrakotta csempés loggia nyit. A kert magában foglalja a korábban telepített medencét és egy mesés növényzetet. A leválasztott három garázs egy külön lakótérhez tartozik az emeleten. Giccs, glam és rock’n roll kétségkívül helyet kap a belsőben, de jól beilleszkedik a ház gazdag spanyol gyarmati / modern témájú dekorációjába.

forrás: celebritypictures.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

tommy-mottola-home-1

Tommy Mottola otthona

A Sony Music elnök-vezérigazgatója és elnöke Tommy Mottola nagy Connecticut-i 19,95 millió dollárért. Ez a ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.