Home / Lakberendezés és stílus / Sárga gyerekszoba ötletek

Sárga gyerekszoba ötletek

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A sárga az a szín, ami senkit sem hagy hidegen. Napfényes melegséget sugároz és a tavaszi-nyári boldogság érzéseit idézi.

Ez a nagy energiájú hatás nagyszerű árnyalatúvá teszi az otthont, különösen a gyerekek számára. Annak ellenére, hogy az energikusabb színek jó érzést nyújtanak, először kissé ijesztőnek tűnhet a dekorációban való alkalmazásuk. A sárga szín csak arra vágyik, hogy használják, így összeállítottuk ezt a gyerekszobákból álló kollekciót, amely bemutatja, hogyan lehet a legjobban megvalósítani, és hogyan kombinálhatja a sárga dekorációt és a lakástextíliákat más színekkel.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A gyerek hálószobájában a sárgát egy halványszürke, fehér és fával kombinált térbe helyezték ebben a szobában. Inkább kiegészítő, mint domináns színárnyalat, de a ragyogása még így is felülmúlja a többi nyugodtabb elemet. Nézze meg milyen csodálatos gyerekszobákat terveznek ezzel a ragyogó színnel!

forrás:home-designing.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..