Lakberendezés és stílus

Sandra Apperloo: művészi mókás kerámia vázák

A művészetet és kézművességet egy nagyin finom vonal választja el egymástól. Egy kézműves olyan személynek tekinthető, aki funkcionális fizikai tárgyakat hoz létre a kezével, a tanult készségei segítségével, míg egy művész érzelmeket és ötleteket fejez ki, amelyek meghaladják azon módszerek, anyagok és elemek értékét, amelyekből munkájuk készült. A kézművesség és a művészet sokszor kéz a kézben jár, és az olyan munkák értéke, amelyek egyértelműen mindkét kategóriába sorolhatók, felbecsülhetetlen.

Sandra Apperloo legújabb lakásdekorációs kerámia kollekciója egyszerre szórakoztató és kreatív. A Holland tervező olyan edényeket, dísztárgyakat, edényeket, vázákat és dekoratív elemeket gyárt, melyek funkcionálisak, de ugyanakkor művészeti elemként is működnek.

Sandra a Weirdo Bud Vases kollekció vázáit imádnivaló karakterekké alakította, amelyek egymással kölcsönhatásban sokféle érzelmet fejeznek ki. Egyesek aggódva kanyarognak egymás körül, mások egymás szemébe néznek, de vannak olyanok is, amelyek kíváncsian vagy teljes komolysággal merengnek a semmibe. Mintha minden egyes darabnak meg lenne a saját élete.

Apperloo ügyes szín- és mintahasználata minden egyes darabnak saját személyiséget ad, függetlenül attól, hogy pasztellkékre, mentára, rózsaszínre, tavaszi zöldre, sárgára vagy fekete-fehérre festették őket.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Apperloo ezeket a vázákat más műveivel együtt a The Pottery Parade című weboldalán értékesíti. Az árak általában 48 és 144 euró között mozognak, de a munkája annyira népszerű, hogy gyakran a webshop teljes készlete kifogy.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close