Home / Modern és luxus házak / Rusztikus házból modern villa

Rusztikus házból modern villa

Ahol egykor rusztikus régi ház és istálló állt, most egy modern villa fekszik, amely megtartotta az eredeti épületek bájos részleteit.

Ez a fenséges átalakulás a Launtenbag Architectuur csapatának volt köszönhető, akik a tervezés középpontjába a fenntarthatóságot helyezték. A villát 2015-ben fejezték be és az építészek felügyelték a projektet a tervezéstől a egészen az átadásig.  Az elkészült kastély területe 4000 négyzetméter és Hindeloopenben, Hollandiában található.

Villa-Hindeloopen-garden-

Az ügyfél olyan új designt szeretett volna, ami erős kapcsolatot hoz létre a ház és környezete között. Az egész folyamat során nagy figyelmet fektettek az apróbb részletekre is, hogy az új házban több karakter és sárm legyen. Az eredmény pedig egy fényűző és fenntartható villa lett, amely növeli a meglévő struktúrákat. Az eredeti ház és pajta átalakult és integrálták az új házba. A három külön rész, egybekapcsolódik ( a két régi épület és az új bővítés) harmonikusan és illeszkednek egymáshoz, illetve a tájhoz.

forrás:freshome

Ajánló

Olaszországi luxus

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..