Lakberendezés és stílus

Paul Chan stúdió Wes Andersonra utal a Los Angeles-i Boisson üvegboltban

Wes Anderson egyik filmjének nyitójelenete szolgált kiindulópontul a Los Angeles-i szeszáru-bolt belső terének kialakításához, amelyet a helyi székhelyű Studio Paul Chan készített.

A Boisson első Los Angeles-i telephelye a század közepi hollywoodi dizájn és az art deco elemeit ötvözi egy 108 négyzetméteres térben, ahol alkoholmentes italok választékát mutatják be. A nagyszerű történetmesélés és üvegáru inspirálta Wes Anderson French Dispatch című filmjének nyitójelenetében, ahol egy felszolgáló öt lépcsőfokon átmászva egy tálca aperitifet, abszintot, száraz fehérbort, kólát és affogatót szállít egy szerkesztői értekezletre, arra törekedtünk, hogy az esztétáknak való teret hoztak létre.

A stúdió diófa pácolt faburkolatú falburkolatokat helyezett el, amelyek között egyenletesen elosztva “nyugtató” porzöld lime wash területeket helyeztek el. Ezeket az anyagokat vékony rozsdamentes acélpolcok kontrasztosítják, amelyeken a termékek mindkét oldalfal mentén ki vannak helyezve.

A tér közepén egy hosszú, keskeny faasztal fut végig, amely egy újabb helyet teremt a palackok bemutatására a tetején, és alul nyitott állványok formájában tárolóhelyet biztosít. Chan a Maison de Verre, a Pierre Chareau és Bernard Bijvoet által 1932-ben elkészített modernista házból is merített a tervezés elemeihez.

A hátsó részen világító üvegtéglák vannak egymásra helyezve egy acélszerkezetben, hogy ívelt pultot alkossanak, amelyen egy Gae Aulenti olasz építész által készített, ívelt Pipistrello asztali lámpa van elhelyezve. A falakon az üvegtéglák formáit visszhangzó sconcesek vannak elhelyezve, amelyek együttesen meleg fényt árasztanak a térben.

Az alkoholmentes borok, sörök és szeszes italok népszerűsége jelentősen megnőtt az elmúlt években, és a tervezőket kérték fel, hogy mind a tereket, mind a csomagolásokat elképzeljék ezen áruk forgalmazásához.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


Barber Osgerby például Matthew Jukes borszakíró által 2020-ban kitalált alkoholmentes ital csomagolását alkotta meg, míg a Huddersfieldi Egyetemen végzett Holly Thomas egy olyan helyszínt képzelt el, ahol ezeket az italokat fogyasztani lehet.

A pasztellszínek és a szimmetria a vizionárius rendező, Wes Anderson filmjeiben megjelenő pasztellszínek és szimmetria világszerte számos enteriőrre hatottak, egy moszkvai étteremtől kezdve a melbourne-i és stockholmi kávézókig.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb