Home / Érdekességek innovációk / Párizsban a metróban tartózkodó emberek hőjével fűtenek majd lakásokat

Párizsban a metróban tartózkodó emberek hőjével fűtenek majd lakásokat

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Párizsban az egyik metro megálló feletti 17 lakásos társasházat a metró utasainak testhőjével szeretnék fűteni.

A metróval közlekedő rengeteg utas napi szinten rengeteg hőt termel. A Rambuteau metrómegálló aluljáróiban a hőmérséklet állandóan a kellemes 14-20 fokos szinten mozog, ez pedig elsősorban az utasok, illetve a szerelvények és a gépek által termelt hőnek köszönhető. Ezt a hőt szeretnék mostantól befogni és hasznosítani. A földalatti hő felmelegíti a csövekben keringő vizet, melyet ezután a felszínre, a tömbház padló alatti fűtőrendszerébe pumpálnának.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Már mások is használnak hasonló rendszereket, például: Stockholm központi pályaudvarán, ahol 250 ezer ember fordul meg naponta. Ott megforduló utas mozgása által termelt hőt hasznosítják egy irodaépület és egy hotel fűtésére. Norvégiában pedig már évek óta befogják és hasznosítják a városi fűtésben a csatornahálózatból szivárgó hőt.

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Szerkezetkész családi ház akció

Rendeljen most szerkezetkész családi házat cégünktől. Szerkezetkész családi házat cégünk most akár két hét alatt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.