Home / Lakberendezés és stílus / Orosz duplex fekete dekorációval

Orosz duplex fekete dekorációval

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Szentpéterváron, Oroszországban található ez a duplex, ami a MirrorR Studio tervei szerint megépült 270 négyzetméteres otthon fekete sémával.

A belső megjelenés azonban minden, csak nem sötét. A masszív ablakok beengedik a fényt, a színes kiegészítők vezetnek minket a szobáról és szobára vivő utazásra. Sötétzöld, sárga bútorok jelennek meg a mély kifinomult fekete foltos márvány és beton előtt. A szürke kanapén található sárga párnák felragyognak.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A fehér étkezőasztal és a különböző színű székek a fekete padlón jól mutatnak. A nyitott terű konyha kellemesnek tűnik. A konyhasziget sötét márványból van, a fekete padló és fekete hátlap illik egymáshoz. A hálószobában folytatódik a fekete és fa dekorációs rendszer, amelyet a nyílt nappali területen találunk, bár itt a kiegészítők színei sokkal frissebbek. A zöld ágytakarót világosszürke darabokkal keverik, arany kiegészítők gazdagítják a megjelenést.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..