Home / Modern és luxus házak / Nyaraló a szikla peremén

Nyaraló a szikla peremén

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Nyugalom és béke jellemzi ezt a nyaralót, ami erdővel, vízzel övezve található Val-des-Monts-ban Kanadában, egy szikla peremére épülve.

A Christopher Simmonds Architect tervezte az épületet, amely finoman beépül a környezetbe. A bejárat látható az útról, ahova kövekkel kirakott ösvény vezet fel az erdős tájon. A házba lépve tágas belső tereket találunk és lenyűgöző kilátást az erdőre és a tóra. A földszint két hálószobát, nappalit, étkezőt és konyhát fogad be, mosóhelyiséggel kiegészítve.

architecture-modern-residence11Az átfogó tervezési rendszerre a minimalizmus jellemző; A ház külső burkolata keleti fehér cédrus, a belső terek pedig fehérített tölgypadlóval borítottak. A fekete acél tökéletesen kiegészíti a fa melegségét. A nagy felületű ablakok szinte bevonják a szemlélődőt az erdő életébe.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás: freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Bunds-Finance-Centre-is-situated-between-two-districts

Új Művészeti központ Kínában

Új fejlesztés valósult meg Sanghajban, Kínában. Az óváros és az új pénzügyi negyed között helyezkedik ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.