Home / Modern és luxus házak / Moduláris ház Portlandban

Moduláris ház Portlandban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Skylab Architecture kreatív csapata együttműködött a Method Homes Skylab-al egy lenyűgöző moduláris előre gyártott lakás kialakításában Portlandban, Oregonban, az Egyesült Államokban.

A “Taft House” néven ismert lakóhely 28 háromszögmodulból áll, amelyeket egy nap alatt raktak egymásra és szereltek össze a helyszínen. Az építészek szerint a projektnek két moduláris szintje van, és 4 hálószobát, 3,5 fürdőszobát foglal magában, amelyek összesen 365 négyzetméternyi lakótérhez kapcsolódnak. A kreatív tervezésnek köszönhetően a belső tér tágas és játékos. A dupla magasságú nappali nagy ablakokkal rendelkezik.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A portlandi otthon mögött álló két cég egy moduláris és előregyártott épületrendszer kezdeményezője, HOMB néven. “Ez a technika háromszögmodulokat használ, amelyek helyhez kötöttek, és a kialakításban számtalan lehetőséget adnak. A modulokat egymásra rakják és összeállítják, hogy megfeleljenek az egyedi projektek magasság- és alapterület követelményeinek.”

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..