Home / Lakberendezés és stílus / Modern skandináv stílus egy fiatal család számára

Modern skandináv stílus egy fiatal család számára

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ahogy a posztból is kiderül, a skandináv design igazán ideális választás egy fiatal család számára. Mivel ez a stílus rendkívül praktikus és funkcionális, de mellette sok helyet hagy a szeszélyes színeknek és egyedi minták számára, amelyek olyan gyönyörűek a gyerekszobákban, hogy egyszerűen tökéletesen működik.

A természetes fa, amely olyan gyakori ebben a stílusban, szép választás, hiszen könnyen tisztítható és könnyen illeszthető bármihez, ha esetleg a család később úgy dönt, hogy megváltoztatja akár az egész dekorációt a belső térben. A bemutatott otthonban a beltéri dekorációk és növény tartók tökéletesen összejátszanak a fő lakóterületen használt zöld akcentussal.

scandinavian-style-chairs

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A faburkolat és a zöld fal meleg és természetes érzést közvetít, míg a fehér falak és a bútorok biztosítják, hogy ne legyen vadászház hangulatú. A nappali, étkező és konyha között kellemes az átjárás, tökéletes a család számára, hiszen gyakran mozogni kell a terek között. Nézze meg ezt a nagyon jól megtervezett lakást!

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

Mindannyiunk rendelkezik vele. Bizony, ez az egyik sarok az otthonunkban, ami csak egy kicsit különbözik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.