Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Modern és luxus házak

Modern otthon geometrikus formákkal

A 2014-ben befejezett SRK projekt nagyon érdekes és szokatlan megoldásokat alkalmaz.

Az ARTechnic Architects lakó- és kereskedelmi projektekre specializálódott, ahol holisztikus megközelítést kínál, amely magában foglalja a belsőépítészetet is és a bútor-designt. Az egyik ügyfél kérése az volt, hogy az építészek találják meg annak a módját, hogy a szomszédok ne lássanak be a házba, ugyanakkor mégis egy nyitott, szabad tér érzetét keltse az otthon.

The-SRK-residence-in-Tokyo-opens-the-upper-level-to-the-views


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Annak érdekében, hogy ez a tökéletes kombináció sikerüljön, néhány változtatást alkalmaztak a helyszínen. Az eredeti 3,7 méteres szintkülönbséget továbbnövelték. Az egyszerűség, a modernitás jellemző az épületre és az olyan fogalmak mint, az organikus és geometrikus. Ezek a jellemzők nagyon szép egyensúlyt teremtenek. A nappali és étkező nyitott teret ad, a tömör fa padló melegséget közvetít és a semleges elegáns színpaletta, textúrák fejezik be a designt.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb