Home / Modern és luxus házak / Modern házbővítés Ausztráliában

Modern házbővítés Ausztráliában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Kiah House, az Austin Maynard Architects munkája Melbourne-ben. A projekt egy pozitív hangulatú házbővítés megteremtésére irányult: ami egy szentély a házaspár számára, de egyben a barátok és a család számára is szórakoztató teret nyújt.

A bővítés két külön építészeti részből áll, egy hálószobából ami menedék a házaspár számára és egy különálló irodából. Az 1927-ben épült eredeti viktoriánus házat tisztelettel helyreállították és frissítették új konyhával és fürdőszobával. Az építészek inspirálódtak a japán kertekből és a kiotói buddhista lelkigyakorlatokból, hogy megteremtsék a lakástulajdonos vágyát a békére és az egyensúlyra.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A hálószoba kifejezetten megnyugtató, buddhista irányvonalú. Kinyílik a kertre és a tavakra csúsztatható, kettős üvegezésű üvegajtóval. A magas, citrom illatú gumifa egy kis teraszon helyezkedik el: ahol a tulajdonosok meditálni fognak. Az eredeti ház fölé emelkedve, spirális lépcsőn keresztül közelíthető meg a tulajdonos otthoni irodája. Az irodai ablaknál Seb Humphreys művész által elképzelt falfestmény látható a külső homlokzaton.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..