Home / Modern és luxus házak / Modern családi otthon

Modern családi otthon

Amikor a sűrűn lakott lakóövezetekben vagy a városban található házakról beszélgetünk, a magánélet védelemének kérdése mindig felmerül.

Megmutatjuk Önnek ezt a gyönyörű házat Navarrában, Spanyolországban, ahol kiválóan megoldották ezt a kérdést. A területet nagyon keskeny telkek jellemzik, ezért nem számítottunk arra, hogy ilyen megoldással találkozunk. Azonban az MLMR Arquitectos tervezői megleptek minket. Az építészek 2017-ben fejezték be ezt a projektet, és az eredmény egy modern családi ház.

Annak érdekében, hogy biztosítsák a tulajdonosok számára a privát szférát, az építészek új L-alakú betonfalat húztak fel, amely a föld szintjéhez igazodva változik. Ez a betonfal lehetővé teszi a ház számára, hogy diszkrét és intim környezetben és a szomszédos struktúrákkal kapcsolatban maradjon, miközben szoros kapcsolatot tart fenn a kertben. A ház déli és keleti irányultságú, a kertre nyílik, amelyet a betonfal és az épület véd. Ami a ház tervezését illeti, jelentős különbség van a belső és külső megjelenés között. A képgalériában tegyen virtuális sétát és nézze meg a képeket.

forrás: homedit.com

Ajánló

Többgenerációs családi ház

TÍPUSTERVEK Műszaki Tartalom és ár összehasonlítás ÁRAJÁNLAT SAJÁT TERVRE Kapcsolat Amióta a tengeri, hajózási konténerek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..