Home / Modern és luxus házak / Modern családi otthon

Modern családi otthon

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Amikor a sűrűn lakott lakóövezetekben vagy a városban található házakról beszélgetünk, a magánélet védelemének kérdése mindig felmerül.

Megmutatjuk Önnek ezt a gyönyörű házat Navarrában, Spanyolországban, ahol kiválóan megoldották ezt a kérdést. A területet nagyon keskeny telkek jellemzik, ezért nem számítottunk arra, hogy ilyen megoldással találkozunk. Azonban az MLMR Arquitectos tervezői megleptek minket. Az építészek 2017-ben fejezték be ezt a projektet, és az eredmény egy modern családi ház.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Annak érdekében, hogy biztosítsák a tulajdonosok számára a privát szférát, az építészek új L-alakú betonfalat húztak fel, amely a föld szintjéhez igazodva változik. Ez a betonfal lehetővé teszi a ház számára, hogy diszkrét és intim környezetben és a szomszédos struktúrákkal kapcsolatban maradjon, miközben szoros kapcsolatot tart fenn a kertben. A ház déli és keleti irányultságú, a kertre nyílik, amelyet a betonfal és az épület véd. Ami a ház tervezését illeti, jelentős különbség van a belső és külső megjelenés között. A képgalériában tegyen virtuális sétát és nézze meg a képeket.

forrás: homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..