napi hírmorzsák

Miley Cyrus 6 milliárd forintért adta el a nashville-i farmját

Miley Cyrus eladta öt hálószobás Tennessee-i farmházát, méghozzá borsos 14,5 millió dollárért. A korábban Hannah Montana néven ismert “Wrecking Ball” énekesnő 2017-ben vásárolta meg a 33 hektáros birtokot 5,8 millió dollárért, ami azt jelenti, hogy mindössze öt év alatt 150 százalékos profitot szerzett. Az eladás állítólag az egyik legdrágább ingatlanügylet Nashville környékén idén, a második helyen áll Reese Witherspoon nemrég vásárolt 18 millió dolláros háza után a város előkelő Belle Meade negyedében. A vevő Cyrus esetében a jelek szerint egy minneapolisi születésű férfi, akinek világszerte 200 Dairy Queen franchise-hely van a tulajdonában.

A Nashville-től mintegy 20 mérföldre délre fekvő Franklin városában található Cyrus egykori otthona egy eldugott vidéki területen, egy földút végén található. Öt hálószoba talán nem hangzik soknak egy ilyen drága otthonhoz képest, de a nyolcéves parasztház rendkívül bőséges, 6 689 négyzetméteres, és négy teljes és két fél fürdőszobát tartalmaz. A hatalmas pajta méretű, 30 láb hosszú nappali nagy részét elfoglalja ennek az ingatlannak, dupla magasságú fagerendás mennyezettel, beépített könyvespolcokkal és egy hatalmas, kőből rakott, emelt tűzhelyű kandallóval.

Az otthon stílusa a déli környezethez igazodik, olyan részletekkel, mint a széles deszkás rusztikus fapadló, a hajólap belső falburkolat, a nyelves-hornyolt famennyezet, a lambéria, a klasszikus hatszögletű fürdőszobai csempe és a texturális tégla. Az otthon vidéki stílusú konyhájának középpontjában egy dupla széles sziget áll, snack bárral, amelyet kéttónusú szekrények, tégla kandalló, valamint prémium Wolf és Sub-Zero készülékek egészítenek ki. A főépület elsődleges lakosztálya szintén saját kandallóval és egy kádas káddal büszkélkedhet, amely egy világos sarokban van elrejtve, kilátással a kinti fákra.

A másik négy hálószoba, egy dolgozószoba, egy játékszoba és egy tetőterasz teszi ki az otthon többi négyzetméterét. A nappaliból franciaajtók nyílnak a palotaszerű, árnyékolt verandára, ahol egy újabb rakott kőkandalló, csempézett padló és egy kötéllel a mennyezetről felfüggesztett hinta található. Ez a beltéri/kültéri tér egy földbe épített úszómedencéhez és egy gyógyfürdőhöz vezet, amelyet egy terasz és egy kis golfpálya vesz körül. Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb, különálló, pajta stílusú épület, mely vendégházként vagy hangstúdióként működhet. A legjobb az egészben, hogy az ingatlan sok magánéletet élvez, köszönhetően a zsákutcás elhelyezkedésének és a minden oldalról erdővel körülvett puffernek.

Mivel a ház ezúttal nem került piacra, új fotók nem állnak rendelkezésre, de a 2017-es Cyrus általi vásárláskor készült listázási fotók megvannak. Lehetséges, hogy azóta végzett néhány felújítást, ami növelte az ingatlan értékét. Az eladás csak a legújabb ingatlanügylet Cyrus számára, akinek becsült vagyona 200 millió dollár körül mozog. Tavaly 7,2 millió dollárért adta el Hidden Hills-i otthonát. 2020-ban 1,7 millió dollárért adta el malibui otthonát Matthew Wildernek, előtte pedig a Los Angeles-i Toluca Lake-i kúriáját adta el a texasi olajörökös Nats Gettynek és feleségének, a YouTuber Gigi Gorgeousnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb