Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

napi hírmorzsák

Mesterséges patakok futnak át a japán bérlakás-komplexumon

Ha városi vagy külvárosi területen élsz, mindenféle olyan erőforráshoz, tevékenységhez és munkahelyhez hozzáférhetsz, amit vidéken nem találsz meg. A legtöbbször a természet nyugalmáról való lemondás csak az ár, amit a városi élet kényelméért fizetsz. De mi lenne, ha nem kellene választani? A bőséges erőforrásokkal rendelkezők képesek megvenni egy városi telket, és arra építkezni, amihez éppen illik, és hozzáadni bármilyen zöld növényzetet és természeti adottságot. Talán egy úszómedencét, vagy egy kis zöldségeskertet.

De mit szólnál egy saját patakhoz? Általában ez túl nagy kérés lenne, de a Studio Velocity által tervezett Awazuku House minden, csak nem tipikus.

Az építészek egy kis paradicsomot hoztak létre a városban azzal, hogy mesterséges patakokat építettek, amelyek az ingatlanon keresztül kanyarognak, és szinte olyan érzést keltenek, mintha a lakók Velence vagy Amszterdam egy sokkal zöldebb japán változatában élnének. A nyugodt víztest átpréseli magát az épületek közötti tereken, gyepszeleteket hagyva piknikpadoknak, kávézóasztaloknak és gyönyörűen virágzó cseresznyefáknak. A precíz szegélyezés és a tökéletesen lerakott gyep egyértelművé teszi, hogy ez egy mesterséges létesítmény, de a hatás ennek ellenére megmarad. Van valami olyan pihentető, amikor az ember bentről bámulja a vizet.

A hatalmas tolóüvegfalak és a természetes napfénnyel töltik meg a meleg faburkolatú belső tereket az Awazuku House-ban, mely négy bérelhető lakást tartalmaz, amely nem csak a gazdag tulajdonosokkal, hanem az emberek szélesebb körével osztja meg ennek a környezetnek a nyugalmát. A város szélén elhelyezkedő komplexum nyugodt életteret kínál a város előnyeihez való közelsége mellett.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az építészek egy meglévő kőfalból származó, egykor a telek körül felhalmozott követ használtak újra, mint talajtámfalakat. Az otthonból származó, a telken már meglévő oszlop és gerenda most a vízfolyások mentén elhelyezett padok sorozatává vált. A sövények segítenek szabályozni a víz áramlási vonalát és biztosítják a magánéletet. Maga a víz a régi kútból származik, amelyet már nem használnak ivóvízként. Most egyszerre gyönyörű látványelem és vészhelyzeti vízellátás forrása vízleállás esetén.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb