Home / Lakberendezés és stílus / Menő mosókonyhák

Menő mosókonyhák

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Sokan azt mondják, hogy egy otthon legtöbbet használt helyisége a konyha és a fürdőszoba. A valóságban viszont ezt az előkelő helyet a mosókonyha foglalja el. Magyarországon ugyan nem túl jellemző, hogy külön helyiséget terveznének a mosáshoz, de praktikussága miatt érdemes átböngészni ezeket az inspirációt adó képeket és ötleteket róla. 

Az első példánknál falba süllyesztett teret látunk, ahol a szárító és a mosógép és pár polc helyezkedik el, tolóajtóval ellátni sokkal praktikusabb, mint nyíló és így helyet foglaló ajtókkal.

Az általában kis helyiségek túlzsúfoltság érzetét elkerülendő olyan színeket jó alkalmazni amik a tágasságot erősítik. Ilyen a kék és fehér szín, akár több árnyalatot is használhatunk.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A férfias elegancia eléréséhez sötétebb színeket és fém kiegészítőket érdemes alkalmazni.

A nyitott polcok előnye, hogy minden azonnal kéznél van és a levegősség érzetét keltik.

Használhatjuk extra szobaként is a helyiséget, a nekünk tetsző dekorációval. Adhatunk rusztikus stílust neki vagy épp merész színeket. Nézd meg képgalériánkban a többi ötletet!

 

forrás:trendir.com

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..